hvordan du fjerne Windows Armour Master Fake Security Software fra Windows 7: Lær at Fix Windows Armour Master Fake Security Software Permanent

Afinstaller Windows Armour Master Fake Security Software og også slippe af stikning og frysning tilfældigt

Danish-downloadbutton

Skridt til at fjerne Windows Armour Master Fake Security Software fra Windows 7:-

Windows Armour Master er en ond trussel, der kan invadere i Windows-pc og påvirke dens normale arbejdstid. Du kan følge de manuelle instruktioner, som er angivet nedenfor fjerne Windows Armour Master Fake Security Software fra Windows XP permanent.

Danish-downloadbutton

Danish-downloadbutton

Trin 1: Genstart systemet i “Safe Mode In Netowrking”.

For at Slet Windows Armour Master Fake Security Software fra Windows Vista, skal du starte systemet i fejlsikret tilstand. Følg anvisningerne, der er angivet nedenfor.

 • I første omgang Klik på Start-menuen og vælg “Restart” valgmulighed.

download

 • Tryk F8 kontinuerligt under opstart processen.

F8

 • Windows menuen Avancerede indstillinger vises på skærmen, skal du vælge “Safe Mode with Networking” valgmulighed.

system reboot

Trin 2: Aktiver skjulte filer og mapper til at fjerne Windows Armour Master Fake Security Software

 • Vælg mappe indstillinger fra kontrolpanelet. Klik på Udseende og personlige indstilling.
 • Klik på fanen Vis.
 • Du vil kontrollere “Vis skjulte filer og mapper” under indstillingen Avancerede indstillinger, og klik på OK-knappen.

windows-xp-folder-options-view

Trin 3: Find og slette falske firmaer fra Windows Registry Editor.

 • Tryk Win + R nede for at åbne prompt Kør.

4

 • Skriv “regedit” i feltet Kør, og klik på OK-knappen for at åbne Registreringseditor.

regedit

Registry Settings

Trin 4: Fjern Windows Armour Master Processer fra Task Manager.

 • For at åbne Jobliste, skal du trykke på Ctrl + Alt + Del tasterne.

Step 1 (1)

 • Klik på fanen Processes.

step 3

 • Vælg de falske prcesses relateret til Windows Armour Master og klik på Task knappen Afslut.

Trin 5: Afinstaller Windows Armour Master relaterede programmer fra Control Panel.

 • Klik på Start-knappen, og vælg indstilling i Control Panel.

15

 • Gå til Programmer og funktioner mulighed.

7

 • Du vil finde en liste over installerede programmer, skal du vælge Windows Armour Master relaterede programmer og klik på Afinstaller knappen.

16

Bemærk: Manuelle trin er ganske vanskeligt. Hvis du følger det så sørg for at du skal have teknisk viden om de intenal filer. Sletning af vigtige poster eller kan processer fører pc’en til frysning situationer. Hvis du er en ikke-tekniske brugere så ikke følge disse trin. Du kan lære den letteste metode til at fjerne Fake Security Software Windows Armour Master fra Opera.

Automatisk vejen Til Fjern Windows Armour Master Fake Security Software:-

Det er vigtigt for brugerne straks Slet Windows Armour Master Fake Security Software fra Google Chrome. Hvis du har problemer i at fjerne det manuelt så er du rådes til at bruge af Windows Armour Master Ffree Scanner. Det giver optimal beskyttelse til systemet mod alle former for skadelige trusler, som omfatter spywares, malwares, Trojan, virus, adware, rootkits etc. Det er designet ved hjælp af kraftfulde algoritmer og mekanismer, som er i stand til at udføre dyb scanning i systemet. Da dette værktøj leveres med nem-at-bruge interface, vil så nybegyndere også være i stand til at håndtere softwaren. Ved hjælp af dette kraftfulde værktøj, vil du være i stand til at gøre dit system fri for alle typer af skadelige trusler. Faktisk, det kommer med masser af avancerede funktioner, som vil hjælpe dig med at beskytte systemet mod fremtidige angreb og forbedre arbejdshastighed. Det vil også guide dig til at afinstallere Windows Armour Master Fake Security Software fra Mozilla Firefox også. Så kan du kontrollere arbejdseffektiviteten af softwaren ved at downloade sin prøveversion.

Danish-downloadbutton

Brugervejledning til at brug Windows Armour Master Gratis Scanner:-

Windows Armour Master Gratis Scanner leveres med enkel installation proces. Vejledningen af værktøjet er angivet nedenfor. Du kan rådes til at følge det nøje. Det vil hjælpe dig til at aktivere de avancerede funktioner for at beskytte systemet i fremtiden, og fjern Windows Armour Master Fake Security Software fra Microsoft Edge permanent.

Trin 1: For det første, skal du downloade og installere softwaren på din PC. Ved at klikke på “Scan Computer now” valgmulighed efter lanceringen af softwaren for at starte scanningen.

Scan Computer

Trin 2: Hvis du har fundet mistænkelige aktiviteter i en bestemt placering som Harddisk, Dokumenter, Registreringseditor etc så kan du bruge “Custom Scan” funktion til at scanne placeringen.

2

Trin 3: Du vil få teknisk support fra eksperter, hvis du får svært ved at bruge softwaren. Du skal blot kontakte “Spyware HelpDesk”.

Spyware Help desk

Trin 4: Før du tilslutter systemet til netværket, skal du aktivere “Network Sentry” funktionen Det bruges til at beskytte systemet på netværk og ikke hackere at få adgang til din pc hemmelighed..

Network senetary

Trin 5: Når du Slet Windows Armour Master Fake Security Software fra Internet Explorer, så er du nødt til at bruge “System Guard” funktion. Den vil give beskyttelse til systemet og tillader ikke skadelige trusler at invadere i fremtiden.

3

Trin 6: Hvis du også glemmer at scanne systemet efter intervaller “Scan Scheduler” er den bedste funktion for dig. Det vil automatisk scanne pc på forhånd tid og fjerner uønskede programmer permanent.

Scan Schedular

Denne kraftfulde værktøj vil hjælpe brugerne til at afinstallere Windows Armour Master Fake Security Software fra Safari også. Derfor, ikke spilder et enkelt øjeblik og downloade softwaren så hurtigt som muligt.

Danish-downloadbutton

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *